Reklame: Opprett konto hos: Nordnet.

Reklame: Prøv Krons Sparerobot.


Steinaldersbank

Jeg liker ikke DnB Nor. Greit, de lånte oss penger til vår leilighet, takk for det. Vi fikk en brukbar rente. Men opplevelsen i etterkant gjør meg ikke helt tilfreds. Dersom vi noen gang trenger å ta kontakt med banken er det ofte vi får «hallo økseskaft» svar tilbake på våre spørsmål.

Da vi opprettet lånet fikk vi beskjed om at vi hadde et maksrentetak i tre år. Av en eller annen grunn påstår de nå at rentetaket er på to år isteden. Dersom vi prøver å argumentere mot de kommer de med motargumentet: står det ikke i kontrakten gjelder det ikke. Da spør jeg meg selv, er ikke en muntlig avtale like bindende som en skriftlig? Vel, jeg er ikke naiv, jeg skjønner at vi ikke kommer så langt uten noe på et ark, men likevel. Utrolig dårlig av DnB Nor. Det er sikkert ikke noen vits i å starte en sak mot de heller, regner med at de har gode advokater.

En annen ting som irriterer meg er at DnB Nor har en utrolig verdiløs oversikt over vårt billån i nettbanken. Det eneste jeg ser er hvor mye vi har igjen å betale. Jeg kan ikke se månedens avdrag, hvilken rente jeg har, gjenstående nedbetalingstid eller noe som helst! Hallo, vi er faktisk i år 2008! Hvis jeg vil ha denne informasjonen må jeg ringe de. På hverdager, kontorstid 8 – 16.

Jeg hadde tenkt å oppdatere statusen på våre lån i dag men da man blir møtt av en beskjed som denne: Informasjon om evt billån ikke tilgjengelig for øyeblikket blir jeg litt lettere irritert. Grunnen til at jeg har nettbank er at jeg vil få en oversikt over hva jeg har, til en tid som passer meg, ikke banken. Så fort vi får mulighet skal vi flytte over alt til Skandiabanken. MARK MY WORDS !


Reklame: Opprett konto hos: Nordnet.

Reklame: Prøv Krons Sparerobot.

2 kommentarer om “Steinaldersbank”

  1. Dette er et ganske gammelt innlegg (fra 2008) men fortsatt like aktuelt. Å ha en lettlest og ikke minst brukervennlig nettbank er veldig viktig. Her kan andre banker lære mye av Nordnet og Skandiabanken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.