Reklame: Se på Nordnets Toppfond.

Reklame: Prøv Krons Sparerobot.


Valutakalkulator med sanntids oppdatering

Denne valutakalkulator gir deg umiddelbart dagens kurs på den valuta du ønsker å konvertere. Data hentes direkte fra xe.com og er oppdatert døgnet rundt. Det er svært enkelt å konvertere mellom forskjellige valutaer. Du skriver inn beløp i ruten nedenfor, deretter velger du hvilken valuta du skal konvertere fra og til.

 


Valutakalkulator for kryptovaluta

Interessen for kryptovaluta øker. Foreløpig finnes det ingen kalkulator som kan brukes direkte på dette nettstedet. Coinmarketcap har en god kalkulator du kan finne her. Denne bruker jeg ofte og den er også oppdatert i sanntid. Kryptovaluta er ofte volatil, ikke bli overrasket hvis det er store differanser på pris fra dag til dag.

Forslag på bruksområde

Det er mye en kan bruke en valutakalkulator til. Er du ofte ute på reise til andre land kan et slikt verktøy være til god hjelp. I tillegg er det mange som handler på nett i utlandet. Ikke alle nettbutikker viser lokal valuta, og da kan dette være fint å bruke for å finne ut nøyaktig pris på den varen du ønsker å kjøpe.

Når du er ferdig med å konvertere valutaer er du velkommen innom på resten av nettstedet, Liste over alle innlegg siden oppstart kan være en grei plass å begynne.