Reklame: Opprett konto hos: Nordnet.

Reklame: Prøv Krons Sparerobot.


Det er dyrt med bil.

Da jeg kjøpte min første bil sto det mellom en Volvo 740 og en BMW 318is. Det var ganske nært på at jeg kjøpte Volvoen men av en eller annen grunn ble det til at jeg kjøpte en BMW isteden. På det tidspunktet kunne jeg ikke så mye om biler men jeg syntes at den var god å kjøre og ikke minst morsom med mitt ferske førerkort i hånda.

Etter den tiden har det blitt noen biler, SAAB bland annet men til slutt har jeg alltid endt opp med en BMW, også i dag har vi en sådan bil av passelig (2002) nyere modell.

Det skal ikke stikkes under stolen med at bilmerket er en generell litt dyrere bil å eie sammenlignet med andre merker. Selv om dette er en realitet synes jeg det er verdt prisen. Det er faktisk en deilig følelse å rulle bortover på veien i en vogn som er godt skrudd sammen og som ligger klistret på veien.

En bil for meg er ikke bare et verktøy som skal ta meg fra A til B, jeg koser meg samtidig som jeg kjører. Når det blir mange timer kjøring hver dag er det også ganske godt a ha noe som gir litt komfort slik at jeg ikke er dødssliten når jeg er ute hos kunder. Så derfor er jeg glad for at min samboer har latt meg «låne» vår BMW denne uken da jeg har hatt noen langturer. Ellers bruker jeg min japanske jobbbil som er MYE billigere i drift. 🙂

Det jeg egentlig skulle skrive om er at vi måtte kjøpe nye pærer til bilen i dag. Og det var Xenon pærer som kostet ca 2 500 kroner for et sett. Originale da, og det er jo dyrt selvsagt. Men det er også noe vi regnet med ved innkjøpet av den bilen. At vedlikehold og diverse service generelt vil koste mer.

For å si det sånn. Bufferkonto og Bilkonto vil stå i 0 snart.


Reklame: Opprett konto hos: Nordnet.

Reklame: Prøv Krons Sparerobot.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.