Reklame: Opprett konto hos: Nordnet.

Reklame: Prøv Krons Sparerobot.


Betaling av gjeld

Nå har jeg bestemt meg for at mitt forbrukslån skal betales ned så kjapt som overhode mulig. Jeg har lagt inn en salgsordre på mine fonder. Det vil gå i tap men pengene vil bli brukt til å betale ned gjeld. Jeg setter heller ikke av noen penger til fondssparing før forbrukslånet er nedbetalt helt og holdent.

At jeg ikke setter av penger til fond vil gi meg iallfall en tusenlapp ekstra til å legge på forbrukslånet. Pluss en ekstra 500 – lapp kanskje ikke er så vanskelig å skrape frem. Planen er å nedbetale dette kjapt.

Målet på 30 000 i anskaffelsesverdi på fond står enda etter dette. Det jeg vet så langt er at jeg vil ha 4 fonder. med en fordeling på 25% i hver av de. Men jeg vet ikke helt hvilke jeg skal velge, noen forslag ?


Reklame: Opprett konto hos: Nordnet.

Reklame: Prøv Krons Sparerobot.

En kommentar om “Betaling av gjeld”

  1. Nå gråter jeg nesa sår og rød, og sørger over fondenes død. 🙁

    Men du vet best selv hva som gjør at du kommer best ut, så jeg skal tørke tårene. Om det tar tid før markedene begynner å stige igjen (og det ser det jo ut som) så kan du kanskje komme deg opp igjen i antall fondsandeler og samtidig nyte godt av å skrive av tapet på skatten?

    Et fond jeg har handlet en del av siden mai i fjor er Black Rock World Gold.

    Og etter at jeg i går leste en (gammel) artikkel på e24.no har jeg bestemt meg for å satse en større andel av sparepengene på dette fondet fremover. Det er det eneste fondet jeg ikke har tapt penger på siden mai i fjor.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.